Hjem

Kategorier

Produkter
Produkter > 
Side 1 av 11 sider (44 produkter) 1 2 3 4 5  ... Siste

Maxima Glassrekkverk

Maxima Glassrekkverk

Kvalitet – Sikkerhet – Design

Maxima glassrekkverk gir huset ditt et moderne utrykk, og minimale vedlikeholdskostnader. Med et rekkverk montert og levert fra oss, er du sikret en prisgunstig leveranse av høy kvalitet i et flott design. Samtidig kan du være trygg på at alle sikkerhetsnormer er fulgt.

Les mer >>

Skreddersydde dusjløsninger

Skreddersydde dusjløsninger

Enkelt og elegant
Ønsker du å sette et unikt og personlig preg på baderomsinnredningen din? Vi tilbyr et mangfold av glasstyper og fargekombinasjoner ferdig tilskåret etter oppgitte mål.

Les mer >>

Sikkerhetsglass

Sikkerhetsglass

Det finnes et variert tilbud i markedet av både sikkerhets- og sikringsglass, som gir hhv. personsikkerhet og sikrer verdier. Bruk av sikkerhets- og sikringsglass endrer ikke glassets energimessige egenskaper vesentlig i forhold til vanlig 2-lags isolerglass. Nesten alle isolerglass med sikkerhets- og sikringsglass kan også oppfylle funksjoner som energisparing, solavskjerming og lydisolering.

Les mer >>

Skyvedør i dusj - Aquant 40

Skyvedør i dusj - Aquant 40

Den innovative Glass skyvedøren Aquant 40 er et ekte mirakel i den kompakte bruken av plass. Takket være robuste veggbeslag og intelligent forsterkede profiler, er det ikke behov for takfeste, selv med hjøre og U-dusjer. 

Les mer >>

© O M Rakvåg AS - Alle rettigheter reservert | Utviklet av Cateno AS - Powered by Claw Claw